Najlepsze serwisowe forum GSM w Polsce - zaglosuj !!!
Odpowiedz do tematu

: Najlepsze serwisowe forum GSM w Polsce - zaglosuj !!!
Zapraszamy wszystkich do zaglosowania w ankiecie na najlepsze publiczne forum GSM w Polsce o tematyce serwisowej.

Chcemy aby każdy glos byl prawdziwy, nie sugerujcie sie tym że taka ankieta powstała akurat na naszym forum to oddamy na nią najwięcej glosow. Głosujcie jak uważacie !!!

Przy ocenie prosze wziąść pod uwage:
    - funkcjonalność,
    - baza wiedzy,
    - szybkość odpowiedzi,
    - zarządzanie,
    - rozstawienie działow,
    - przyjazna atmosfera,
    - swoboda wypowiedzi

!! MOŻECIE ZAZNACZYĆ DWA GŁOSY !!

Także zaczynamy dyskusje i ankiete !!!

:
z wyminionych planet.. elektroda też ale to zbyt duży nieład... techtronic raczej przemioł a pasja jest dla "amatorów" gsm... gsm-forum nie użwyam :)

Serwis - Simlok - Język --> większość marek
www.GsmServer.pl
tel. 888 569 976
:
Długo jeszcze z elekroda nie będzie miec poważnego konkurenta

:
GSM & Pasja
W sumie elka ma spory GSM ale to raczej elektroniczne forum nzii GSM, choć sądze że to że jest najlepsze nikt nie śmie kwestionować ;]

BTW. na pasji sa też ludzie doświadczeni... moze forum niezbyt rozbudowane ale znają się... na elce z koleji jestbałaga wg. mnie.

:
Osobiście korzystam najcześciej z elektrody. Na tym forum używam tylko wyszukiwarki i czytam. Nie twierdze ze jest ono gorsze tylko raczej jest przyzwyczajenie. Na elektrodzie jest wiecej cwaniactwa.
W tym forum fajne jest informowanie o najlepszych nowościach w dziedzinie GSM na email.
Innych forów praktycznie juz nie używam.

:
No prosze, myslalem ze forum nasze będzie na 3-4 miejscu.

:
fingusio napisał/a:
No prosze, myslalem ze forum nasze będzie na 3-4 miejscu.

Bo kazdy głosował po 2 razy ;P

:
No tak wiem , ale mogl takze oddac na inne fora.

:
mnie dziwi ze techtronik 0 głosów :roll: 8-)

www.VIELKI.pl
"wódka jest dla mądrych ludzi,
a barany piją wodę z koryta"
:
Techtronic.pl, później planeta :mrgreen:

Blacha ©®™
:
Nie powiem ze jesli cos szukam i nie znajde to wlaze na elektrode, ale jak dla mnie to tam jest za duzy balagan. Gsmplanet oczywiscie to najlepsze, przynajmniej kazdy stara sie tutaj o lad, sklad i porzadek ;)

..::Chojnice, ul.Szpitalna 1d, Kom 669-208-234 lub 506-991-162::..
:
Tak tu przynajmniej widać jak każdy coś od siebie daje, nie ma u Nas usuwania postów itp :) Oby tak dalej :mrgreen:

Blacha ©®™
:
Na elektrodzie zrobiło się dużo dzieci i postów typu; "Gdzie znajdę kod na zdjęcie sima z 6500S" lub " Mam kabel usb i jak zrobić sima z k800" . A dziś szukałem jakiejś informacji o naprawie GDFS po TP K800 na elce i nikt się niechciał wychylic w tym temacie. A na GSMplanet 2 minuty i mam :mrgreen: .

Tornado HWK, BB5Box, MT-Box Nokia, Smart-Clip+SCard,
UstPro, Ns Pro2, Furious, SST, SCDRII, JAF,
:
Dla mnie gsmplanet i techtronic.
Gsmplanet, przede wszystkim klimat forum. Nie jest to co prawda jakaś oszałamiająca baza serwisowania gsm, ale powoli forum dąży do tego :)
Techtronic - stawiałem tam swoje pierwsze kroki, forum nie wiem, jakby powoli umiera, ale jednak poziom na nim był i jest wysoki.
Elektroda - bigos. Wszytsko po trochę + po 10 razy to samo, no i te znikające posty :)
Pasja - a fuj.
GSM-Forum - w ogóle nie zaglądam.

Guję żume ... :)
:
No to widzisz, szanuj to co masz bo mozesz miec gorsze forum ;)

..::Chojnice, ul.Szpitalna 1d, Kom 669-208-234 lub 506-991-162::..
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum