UWAGA !!! Ankieta dotycząca III zlotu GSMPlanet.NET !!
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi

: UWAGA !!! Ankieta dotycząca III zlotu GSMPlanet.NET !!
Witajcie !!

Zalozylem ankiete odnośnie zlotu dlatego że pojawiły się dwie opcje cenowe dotyczące III zlotu forum - a że jest to dość spora cena wole aby każdy zainteresowany zlotem sam zAdecydowal jak to ma wyglądać.

1) 280zl/osoba/2doby - wersja z orkiestrą (lecz z niespodzianką :P )

2) 260zl/osoba/2doby - wersja bez orkiestry (lecz z niespodzianką :P )

Prosze wszystkich chętnych do udzialo w zlocie o wyrażenie swojej opini i zaglosowanie w ANKIECIE !!

Ankieta potrwa 5dni, po tym terminie zostanie wybrana cena i zaczniemy zbiórke

Więcej informacji o zlocie znajdziecie tutaj !! KLIKNIJ !!

:
Oczywiście jezeli sa jakies szczegółowe pytania prosze pisać wszystko wyjaśnie...

Oczywiscie nie musze dodawac ze w tej cenie nocleg, wyzywienie na 2dni, jedyne co trzeba to alkohol ze sobą...:D

:
Nie mam przekonania co do orkiestry. Oczywiście moze sobie wesoło pogrywac, ale po co? Statystycznie rzecz biorąc - chyba wszyscy wiedzą po poprzednich zlotach, że na 1 dziewczyne przypada 7,4 chłopa. Czy ktoś zamierza zagonić je na śmierć w szaleńczych podrygach serwisantów GSM? Czy może będą pary męskie i cykniemy gejowskie party?
Moj głos na nie. B.R doktorT

Mile widziane skórzane wdzianka z ćwiekami....

Najszybsze box-y w mieście...
:
Wg mnie orkiestra także odpada... Poprzednie zloty odbyły sie bez łorkiestry wiec nie czuje potrzeby jej organizacji...

Blacha ©®™
:
Nie widze problemu, dlatego czekam na glosy wszystkich ;)

:
ORKIESTRA! ORKIESTRA! bedzie fazka, jak będą wkurzac to sie wywali, a majatek to nie jest :mrgreen:

:
szkoda ...... tej orkiestry oczywiście , aczkolwiek jeżeli same kobiety będą grały to jestem za :D jeżeli nie to na marne ich granie ...

SerwiS RtV GsM NavI PsP RadiO CodE...... Strony www zapraszamy www.serwis-rtv-gsm.pl
:
jezeli bedzie orkiestra i robimy takie ... spotkanie przyjaciol grzeczne ze i duzo "drugich połówek" sie pojawi...
czyt. 100% grzecznosci :)
to jestem nawet w stanie zrezygnwac z wodki 8-)

(...)

www.VIELKI.pl
"wódka jest dla mądrych ludzi,
a barany piją wodę z koryta"
:
ja i moj pracownik jedziemy z zonami, roznica w cenie niewielka wiec orkiestra moze byc

:
ja też jestem za orkiestrą czy panie bedą czy nie bedzie fajny klimat :)

:
W imieniu Świnoujścia, orkiestra może być, nie ma prawie różnicy :)

:
Ale koniecznie dęta a tak na serio może być orkiestra

:
Ja tylko dodam od siebei ze teraz duzo dziewczyn bedzie na zlocie wiec moze byc ciekawie z orkiestra ;)

Takze wszystkie osoby co dotychczas napisaly lub zaglosowaly beda brac udzial w zlocie. Takze nie ma tu ludzi ktorzy pisza a nie jada :)

:
Ale z drugej strony tak mysle sobie ze na liczbe ludzi na zlocie co będzie 20-30osob to troche malo jak na orkiestre.

5 - 10 osob wyjdzie i nie będzie dla kogo grac, a znajac sytuacje z poprzednich zlotow na pewno tak będzie...

Szczerze? Sam zwatpilem :D

:
Ja sie tylko pochwale doświadczeniami z ostatniego zlotu u mnie - wwystarczy dobre towarzystwo troche % i jakis odtwarzacz ;D

Serwis - Simlok - Język --> większość marek
www.GsmServer.pl
tel. 888 569 976
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Skocz do:  

Pełna wersja forum